Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen voegt doolhof toe in herfstvakantie

11-10-2020, 11.23 uur | Reacties

Het nieuwe herfstprogramma van Attractiepark Slagharen is vrijdag van start gegaan. Naast speciaal entertainment kunnen bezoekers ook voor het eerst ronddwalen in een doolhof. Het gratis toegankelijke labyrint is te vinden bij de grote molen naast zwemparadijs Aqua Mexicana en kindergebied Kids Country.

Een groot wit paard vormt de blikvanger van het doolhof. De extra attractie is onderdeel van Western Wish Fall, de vervanger van de traditionele Miracle of Lights. Ter gelegenheid van het herfstevenement werd het park aangekleed met vele honderden lampionnen, pompoenen en dennenappels.


ZIE OOK: Attractiepark Slagharen vervangt Miracle of Lights door nieuw evenement

Ook kwamen er 170 vogelverschrikkers. Western Wish Fall duurt nog tot en met 8 november. Centraal staat een grote wensboom op het Fonteinplein bij de ingang, waar bezoekers wensen mogen achterlaten. Het indienen van een wens kan ook online. Iedere week laat Slagharen meerdere wensen in vervulling gaan.

Idolen
De eerste wensen zijn zaterdagmiddag al uitgekomen. Slagharen regelde dat twee fans hun idolen konden ontmoeten in het park: youtubers Rutger Vink en Senna Bellod.

ZIE OOK: Attractiepark Slagharen verplicht mondkapjes bij personeel

Reacties