Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen voegt doolhof toe in herfstvakantie

11-10-2020, 11.23 uur

Het nieuwe herfstprogramma van Attractiepark Slagharen is vrijdag van start gegaan. Naast speciaal entertainment kunnen bezoekers ook voor het eerst ronddwalen in een doolhof. Het gratis toegankelijke labyrint is te vinden bij de grote molen naast zwemparadijs Aqua Mexicana en kindergebied Kids Country.

Een groot wit paard vormt de blikvanger van het doolhof. De extra attractie is onderdeel van Western Wish Fall, de vervanger van de traditionele Miracle of Lights. Ter gelegenheid van het herfstevenement werd het park aangekleed met vele honderden lampionnen, pompoenen en dennenappels.

Ook kwamen er 170 vogelverschrikkers. Western Wish Fall duurt nog tot en met 8 november. Centraal staat een grote wensboom op het Fonteinplein bij de ingang, waar bezoekers wensen mogen achterlaten. Het indienen van een wens kan ook online. Iedere week laat Slagharen meerdere wensen in vervulling gaan.

Idolen
De eerste wensen zijn zaterdagmiddag al uitgekomen. Slagharen regelde dat twee fans hun idolen konden ontmoeten in het park: youtubers Rutger Vink en Senna Bellod.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be