Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Prijzen en openingsdatum van Plopsa Hotel bekend

08-10-2020, 13.37 uur | Reacties

Het nieuwe Plopsa Hotel van Plopsaland De Panne opent de deuren op vrijdag 23 oktober. Dat heeft het Vlaamse attractiepark zojuist onthuld. Ook de tarieven zijn bekendgemaakt. Vanaf nu is het mogelijk om een kamer te boeken in het themahotel, dat in het teken staat van de karakters van Studio 100.

Het 25 miljoen euro kostende hotelcomplex bestaat uit 96 standaardkamers, tien neutrale suites en elf themasuites met figuren als Samson & Marie, Kabouter Plop, Bumba, K3 of Mega Mindy. Verder is er het grote restaurant Le Grand Buffet, een buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een ondergrondse parkeerplaats.

Het Plopsa Hotel bevindt zich bij de ingang van Plopsaland, pal naast waterparadijs Plopsaqua. Blikvanger in de foyer is een gedetailleerde plafondschildering. Plopsa-baas Steve Van den Kerkhof zegt trots te zijn op het eerste hotel binnen de Plopsa Group. "Hier hebben we heel lang naar uitgekeken", vertelt hij. "Een hotel ontbrak nog op het lijstje." De uitbreiding moet van Plopsaland De Panne een meerdaagse bestemming maken, voor alle weertypes.

K3 Suite
Het boeken van een verblijf kan nu via plopsahotel.be. Een overnachting in een standaardkamer voor twee personen kost op een doordeweekse dag in november bijvoorbeeld 249,50 euro. Voor een overnachting in een vierpersoonskamer moet in een weekend in oktober 557 euro afgerekend worden. De K3 Suite voor zes personen kost dan 1046 euro.

De kamerprijzen zijn altijd inclusief parkeren, een ontbijtbuffet, onbeperkte toegang tot Plopsaland en Plopsaqua en een diner in Le Grand Buffet. Abonnees krijgen 10 procent korting. Vanaf 9 november is Plopsaland ieder weekend geopend, dus ook in de wintermaanden. Mayaland Indoor gaat zelfs helemaal niet meer dicht.Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be