Walibi Holland

Walibi Holland geeft backstage-tours bij Halloween Fright Nights

08-10-2020, 16.27 uur | Reacties

Altijd al eens achter de schermen willen kijken bij de Halloween Fright Nights in Walibi Holland? Het pretpark gaat dit najaar exclusieve backstage-tours geven. Fans mogen dan op plaatsen rondneuzen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor bezoekers. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Vanwege het coronavirus zijn dit jaar niet alle spookhuizen in gebruik. Daardoor is het mogelijk om fans te laten zien hoe een haunted house gebouwd is, hoe de decors in elkaar zitten en hoe de schrikeffecten werken. "Dit zouden we normaal nooit doen, maar dit jaar behoort het tot de mogelijkheden", aldus de voorlichtster. "We weten dat we hier veel fans heel blij mee kunnen maken."


ZIE OOK: Foto's: decors Halloween Fright Nights opgebouwd in Walibi Holland

Tijdens een twee├źnhalf uur durende rondleiding nemen deelnemers in zeer kleine groepjes onder andere een kijkje in het gesloten spookhuis Haunted Holidays II. Ook bekijken ze de ruimtes waar de halloweenacteurs zich voorbereiden op hun rol.

Nieuwsbrief
De tours vinden plaats op de drie zaterdagen 17, 24 en 31 oktober. Een ticket gaat 69 euro per persoon kosten. Er is ook een entreebewijs voor Walibi benodigd. Wie geïnteresseerd is, moet de nieuwsbrief en de socialmediakanalen van Walibi in de gaten houden. "We komen begin volgende week per mail met meer informatie", vertelt de woordvoerster.

ZIE OOK: Walibi Holland laat bezoekers dineren in spookhuis

Reacties