Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland geeft backstage tours bij Halloween Fright Nights

08-10-2020, 16.27 uur

Altijd al eens achter de schermen willen kijken bij de Halloween Fright Nights in Walibi Holland? Het pretpark gaat dit najaar exclusieve backstage tours geven. Fans mogen dan op plaatsen rondneuzen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor bezoekers. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Vanwege het coronavirus zijn dit jaar niet alle spookhuizen in gebruik. Daardoor is het mogelijk om fans te laten zien hoe een haunted house gebouwd is, hoe de decors in elkaar zitten en hoe de schrikeffecten werken. "Dit zouden we normaal nooit doen, maar dit jaar behoort het tot de mogelijkheden", aldus de voorlichtster. "We weten dat we hier veel fans heel blij mee kunnen maken."

Tijdens een twee├źnhalf uur durende rondleiding nemen deelnemers in zeer kleine groepjes onder andere een kijkje in het gesloten spookhuis Haunted Holidays II. Ook bekijken ze de ruimtes waar de halloweenacteurs zich voorbereiden op hun rol.

Nieuwsbrief
De tours vinden plaats op de drie zaterdagen 17, 24 en 31 oktober. Een ticket gaat 69 euro per persoon kosten. Er is ook een entreebewijs voor Walibi benodigd. Wie geïnteresseerd is, moet de nieuwsbrief en de socialmedia-kanalen van Walibi in de gaten houden. "We komen begin volgende week per mail met meer informatie", vertelt de woordvoerster.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be