Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Video: Planet Coaster komt naar Xbox en PlayStation

15-10-2020, 23.59 uur

Pretparkgame Planet Coaster is binnenkort niet meer alleen te spelen op Windows-computers. De game verschijnt op dinsdag 10 november voor Xbox en PlayStation. Dat heeft ontwikkelaar Frontier Developments vandaag bekendgemaakt.

Planet Coaster zal beschikbaar zijn op Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One en PlayStation 4. Bovendien is de game geschikt voor de nieuwe spelconsole PlayStation 5, die op 19 november wordt uitgebracht. De adviesprijs bedraagt 44,99 euro. Voor de Deluxe Edition, met achttien nieuwe attracties, wordt een adviesprijs van 54,99 euro gehanteerd.

"De consoleuitvoering is volledig opnieuw opgebouwd, met opnieuw ontworpen interfaces, een gloednieuw menu en een volledig nieuw besturingssysteem", aldus Frontier. Looopings kreeg de kans om de Xbox-versie alvast uit te proberen.

Opvolger
Planet Coaster draait om het bouwen en runnen van een zo goed mogelijk pretpark. Het spel, dat stamt uit 2016, wordt gezien als de officieuze opvolger van de beroemde RollerCoaster Tycoon-reeks.Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be