Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Game

Video: Planet Coaster komt naar Xbox en PlayStation

15-10-2020, 23.59 uur | Reacties

Pretparkgame Planet Coaster is binnenkort niet meer alleen te spelen op Windows-computers. De game verschijnt op dinsdag 10 november voor Xbox en PlayStation. Dat heeft ontwikkelaar Frontier Developments vandaag bekendgemaakt.

Planet Coaster zal beschikbaar zijn op Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One en PlayStation 4. Bovendien is de game geschikt voor de nieuwe spelconsole PlayStation 5, die op 19 november wordt uitgebracht. De adviesprijs bedraagt 44,99 euro. Voor de Deluxe Edition, met achttien nieuwe attracties, wordt een adviesprijs van 54,99 euro gehanteerd.


ZIE OOK: Hilarische video: sadistische gamer bouwt dodelijk pretpark in computerspel Planet Coaster

"De consoleuitvoering is volledig opnieuw opgebouwd, met opnieuw ontworpen interfaces, een gloednieuw menu en een volledig nieuw besturingssysteem", aldus Frontier. Looopings kreeg de kans om de Xbox-versie alvast uit te proberen.

Opvolger
Planet Coaster draait om het bouwen en runnen van een zo goed mogelijk pretpark. Het spel, dat stamt uit 2016, wordt gezien als de officieuze opvolger van de beroemde RollerCoaster Tycoon-reeks.ZIE OOK: RollerCoaster Tycoon 3 maakt comeback: week lang gratis verkrijgbaar

Reacties