Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Homocamping Tilburgse kermis flopt

11-07-2012, 15.04 uur

Er is nul komma nul belangstelling voor een speciale homocamping tijdens de Tilburgse kermis. Op Roze Maandag worden er midden in de stad vijftig tentjes opgezet om alle uitgefeeste gays van een slaapplaats te kunnen voorzien. Wethouder Joost Möller verwachtte er veel van.

Een paar weken terug zei hij zelfs: "Ik denk dat we volgend jaar echt moeten gaan uitbreiden." Tot nu heeft er echter helemaal niemand een kampeerplaats geboekt. Initiatiefnemer Noud van de Wijngaard baalt als een stekker. "Maar de camping gaat hoe dan ook open, al moet ik de homo's de tent in slaan."

Aan de publiciteit heeft het in elk geval niet gelegen. Misschien worden de feestgays afgeschrikt door de strikte regels: de gemeente Tilburg ziet er 's nachts namelijk streng op toe dat er niet meer dan twee personen in één tentje komen te liggen.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be