Disneyland Paris

Hardloopevenement met prinsessenthema in Disneyland Paris

12-12-2019, 11:24 uur | Reacties

Een nieuw hardloopevenement in Disneyland Paris staat in het teken van de Disney-prinsessen. In het weekend van 9 mei 2020 vindt in de Disney-parken de eerste editie van de Princess Run plaats. Sportieve Disney-fans worden uitgenodigd om vijf, acht of dertien kilometer hard te lopen. Er zijn ook speciale afstanden voor kinderen.

Op zaterdagochtend om 07.00 uur start de loop van vijf kilometer. Die draait om de karakters uit Disney-klassieker The Little Mermaid. Een dag later om 07.00 uur gaat de loop van acht kilometer van start, met een Beauty and the Beast-thema. Wie kiest voor de Cinderella Challenge, mag meedoen aan beide afstanden (dertien kilometer).


ZIE OOK: Kaartverkoop hardloopwedstrijd Disneyland Paris loopt in de soep: 'Waardeloos en schandalig'

De Princess Run is een aanvulling op het Disneyland Paris Run Weekend, dat sinds 2016 jaarlijks gehouden wordt in het najaar. Dan worden drie reguliere afstanden gehanteerd: vijf kilometer, tien kilometer en een halve marathon (21,1 kilometer). Er doen traditiegetrouw duizenden Nederlanders aan mee.

Startbewijzen
Het boeken van pakketten voor de Princess Run, inclusief hotelovernachtingen, kan vanaf vandaag door te bellen met Disneyland. Losse startbewijzen gaan later in de verkoop via de website van organisator runDisney.

ZIE OOK: Duizenden Nederlanders bij hardloopevenement Disneyland Paris

Reacties