Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Hardloopevenement met prinsessenthema in Disneyland Paris

12-12-2019, 11.24 uur

Een nieuw hardloopevenement in Disneyland Paris staat in het teken van de Disney-prinsessen. In het weekend van 9 mei 2020 vindt in de Disney-parken de eerste editie van de Princess Run plaats. Sportieve Disney-fans worden uitgenodigd om vijf, acht of dertien kilometer hard te lopen. Er zijn ook speciale afstanden voor kinderen.

Op zaterdagochtend om 07.00 uur start de loop van vijf kilometer. Die draait om de karakters uit Disney-klassieker The Little Mermaid. Een dag later om 07.00 uur gaat de loop van acht kilometer van start, met een Beauty and the Beast-thema. Wie kiest voor de Cinderella Challenge, mag meedoen aan beide afstanden (dertien kilometer).

De Princess Run is een aanvulling op het Disneyland Paris Run Weekend, dat sinds 2016 jaarlijks gehouden wordt in het najaar. Dan worden drie reguliere afstanden gehanteerd: vijf kilometer, tien kilometer en een halve marathon (21,1 kilometer). Er doen traditiegetrouw duizenden Nederlanders aan mee.

Startbewijzen
Het boeken van pakketten voor de Princess Run, inclusief hotelovernachtingen, kan vanaf vandaag door te bellen met Disneyland. Losse startbewijzen gaan later in de verkoop via de website van organisator runDisney.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be