Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Station Antwerp

Lot van kwakkelend pretpark Comics Station blijft onzeker

06-12-2019, 10.11 uur

Er is nog steeds geen duidelijkheid over het lot van het Belgische pretpark Comics Station Antwerp. Het overdekte attractiepark in treinstation Antwerpen-Centraal, dat kampt met hardnekkige financiële problemen, is al wekenlang gesloten. Bovendien werd de online kaartverkoop stopgezet. Ook komend weekend blijft het park dicht.

Officieel vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats. Dat lijkt echter een leugentje om bestwil. De reden van de plotselinge opknapbeurt is nooit bekendgemaakt. Ook wordt nergens vermeld wanneer Comics Station naar verwachting weer opengaat.

Woordvoerders, aandeelhouders en directieleden zijn al wekenlang onbereikbaar voor commentaar. Op Facebook lieten teleurgestelde bezoekers weten dat medewerkers hen vertelden dat het park getroffen zou zijn door een brandje. Daarover wordt door Comics Station online met geen woord gerept. De bewuste reacties zijn inmiddels verwijderd.

Faillissement
Ook andere Facebook-commentaren, waarin openlijk werd gespeculeerd over een faillissement, zijn door Comics Station weggehaald. Op de officiële Facebook-pagina staat nu alleen de tekst: "Zaterdag 7 en zondag 8 december blijft Comics Station gesloten wegens onderhoud." Op de officiële website is een soortgelijke boodschap te vinden.

Begin november gloorde er nog een sprankje hoop aan de horizon voor het pretpark, toen bleek dat de rechtbank een reorganisatieplan had goedgekeurd.

Meer Plopsa Station Antwerp
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be