Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dit staat er op het menu bij het nieuwe Fabula-restaurant in de Efteling

06-12-2019, 16.51 uur | Reacties

De Efteling heeft vandaag een vernieuwd restaurant in gebruik genomen. Tegelijkertijd met de officiële opening van de nieuwe attractie Fabula opende het gelijknamige restaurant bij de uitgang, met een nieuw concept en een opgefrist uiterlijk. Het oude zelfbedieningsrestaurant Octopus heet nu Restaurant Fabula.

Dat bestaat uit twee onderdelen: de Wereldkeuken en de Savannebar. In de Wereldkeuken kunnen bezoekers kiezen uit drie verschillende burgers (8 euro), maaltijdboxen (10 euro) en salades (7 euro) in de stijl van de drie natuurgebieden uit de Fabula-4D-film.

Dat zijn de savanne, de oceaan en de jungle. Op de kaart staan bijvoorbeeld een kipburger met rucola en ratatouille, een zalmburger met augurk, tomaat en zeesla en een veganistische soja-paprikaburger met kimchi. Ook bij de maaltijdboxen en salades is er steeds één optie met kip, één met vis en één veganistische keuze.

Bordje
Verder zijn er menu's verkrijgbaar inclusief frisdrank en aardappelwedges, voor een meerprijs van 5 euro. Kinderen kunnen kiezen voor het Gromm-menu van 8 euro, met een kipburger, een pasta of een wrap, aangevuld met een fruitsalade en snoeptomaatjes. Het speciale Fabula-bordje mogen ze mee naar huis nemen.

Bijzonder is dat bezoekers nu eten kunnen bestellen bij een bestelzuil met een touchscreen. Na het betalen nemen ze een buzzer mee die afgaat als de maaltijd klaar is. Dan kunnen ze het eten afhalen bij de balie. De naastgelegen Savannebar serveert warme en koude dranken en kleine hapjes. Bovendien worden er Fabula-souvenirs verkocht.

Sluitingstijd
Net als pannenkoekenrestaurant Polles Keuken zal Restaurant Fabula ook geopend zijn vóór de opening van de Efteling en na sluitingstijd van het attractiepark.

Meer Efteling
Reacties