Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland geeft korting op entree als bezoekers muts dragen

06-12-2019, 13.59 uur

Toverland komt met een lollige kortingsactie. Bezoekers die een muts dragen, krijgen de komende dagen korting op de entreeprijs. Wie zich vandaag, morgen of overmorgen bij de ingang van het Limburgse attractiepark meldt met een warme muts op het hoofd, mag naar binnen met 30 procent korting op de kassaprijs.

Een ticket voor volwassenen kost dan geen 18,50 euro meer, maar 12,95 euro. Het kindertarief zakt bij het dragen van een muts van 15 euro naar 10,50 euro. De actie geldt alleen op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 december.

"Hoeden, caps en petten zijn géén geldige mutsen", waarschuwt Toverland. "Onze medewerkers mogen hier zelf over beslissen."

Waterbaan
In de wintermaanden zijn alleen de overdekte themagebieden van Toverland geopend: Land van Toos en Wunderwald. Daar staan onder andere familieachtbaan Toos-Express, waterbaan Expedition Zork en bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be