Walibi Holland

Volgend jaar extra dag Halloween in Walibi Holland

29-11-2019, 14.07 uur | ReactiesFoto: DeLaVrie Media

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland duren volgend jaar één dag langer dan voorheen. Het pretpark organiseert in 2020 dertien halloweenavonden in plaats van twaalf. Er komt een extra donderdag bij. Bovendien kan er voor het eerst in jaren weer Halloween gevierd worden op 31 oktober, de officiële feestdag.

Dat heeft het pretpark bekendgemaakt. De Halloween Fright Nights vinden in 2020 plaats op zaterdag 10 en zondag 11 oktober, donderdag 15 tot en met zondag 18 oktober, donderdag 22 tot en met zondag 25 oktober en vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november.


ZIE OOK: Walibi Holland heeft beste spookhuis ter wereld volgens branchevereniging

Bovendien keert de kindvriendelijke variant Halloween Spooky Days terug. Het kinderevenement staat op het programma op de dertien Fright Nights-dagen, plus op zes aanvullende dagen: van maandag 12 oktober tot en met woensdag 14 oktober en van maandag 19 oktober tot en met woensdag 21 oktober. In de laatste week van oktober zijn er van maandag tot en met donderdag dus geen Spooky Days.

Spookhuizen
Over eventuele nieuwigheden heeft Walibi nog niets bekendgemaakt. Het drukbezochte horrorfestival telt al jaren zes verschillende spookhuizen: The Villa, Psychoshock, Jefferson Manor, Haunted Holidays II, The Clinic en Below.

ZIE OOK: Fright Nights te eng? Nu ook Halloween voor kinderen in Walibi

Reacties