Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Facebook-pagina voor vrijgezelle Efteling-fans: 'Misschien kom jij je prinses of prins tegen'

29-11-2019, 13.37 uurBeeld: @promenadefotos

Er is nog hoop voor vrijgezelle Efteling-fans. Iemand heeft een Facebook-groep opgericht waar single Efteling-liefhebbers op zoek kunnen gaan naar de liefde. De leden spreken met elkaar af in het attractiepark, in de hoop dat er iets moois uit voortvloeit. In een jaar tijd hebben zich meer dan zevenhonderd mensen aangemeld.

"Iedereen hier is Efteling-fan en misschien kom jij hier je prinses of prins wel tegen", staat in de omschrijving van de besloten pagina 'Efteling singles'. "Deze groep is enkel voor singles. We melden ons allemaal aan als vrijgezel in de hoop een partner of maatje te vinden."

Beheerder Anne Sijrier (29) kwam naar eigen zeggen op het idee voor het initiatief nadat de Efteling zelf een blind date organiseerde. "Er waren zo veel mensen die teleurgesteld waren dat ze niet uitgenodigd waren", vertelt ze aan Omroep Brabant. "Ik vond dat daar iets mee gedaan moest worden."

Stelletje
De oprichtster weet al van tien succesverhalen, vertelt ze. "Laatst kreeg ik een berichtje van een stelletje dat elkaar via de groep had ontmoet en nu samenwoont. Dat is leuk om te horen. Daar doen we het voor." Sijrier hoopt dat de groep verder zal groeien. "Er zit geen maximum aan, zolang het maar gezellig is."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be