Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drayton Manor

Attractiepark in Engeland zet loopingachtbaan te koop

22-11-2019, 10.20 uur | Reacties

Een Engels attractiepark heeft een achtbaan te koop gezet. Geïnteresseerden kunnen de 25 meter hoge rollercoaster G Force uit pretpark Drayton Manor overnemen. De felrode loopingachtbaan van de Duitse fabrikant Maurer Rides is sinds eind 2018 buiten gebruik.

Dit jaar heeft de attractie niet gedraaid. Toch is de baan nog altijd niet weggehaald. Onlangs verscheen G Force op amusement-rides.com, een website waar tweedehands attracties worden verhandeld. De vraagprijs is niet bekendgemaakt. Potentiële kopers kunnen een e-mail sturen voor meer informatie.

G Force is een achtbaan van het type x-car, waar er wereldwijd acht van zijn gemaakt. Eén daarvan is Formule X in Drievliet, geopend in 2007. G Force was in 2005 het allereerste exemplaar. De andere zeven zijn nog wel in bedrijf.

Boomerang
Waarom Drayton Manor van de attractie af wil, heeft het park nooit gecommuniceerd. Ook is niet duidelijk wat er op de plek van de coaster moet komen. De laatste nieuwe achtbaan in Drayton Manor was Accelerator, een family boomerang uit 2011.

Meer Drayton Manor
Reacties