Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Rustige dag in Attractiepark Slagharen? Dan mag je voortaan blijven zitten in de achtbaan

14-11-2019, 17.08 uur | ReactiesFoto: LiToCoasterCouple

Op rustige dagen is het voortaan mogelijk om te blijven zitten in de lanceerachtbaan Gold Rush in Attractiepark Slagharen. Tot nu toe moesten bezoekers altijd uitstappen en helemaal omlopen na afloop van een ritje, ook als er niemand stond te wachten. Dat had volgens het Overijsselse pretpark te maken met de veiligheid.

Het beleid is nu aangepast, bevestigt een voorlichtster aan Looopings. "Het is vanaf Winter Slagharen van toepassing, enkel en alleen als er geen gasten in de wachtrij staan", aldus de woordvoerster. "Dit geheel in het kader van service."


ZIE OOK: Britse vlogger boos op Attractiepark Slagharen: 'Dit is discriminatie!'

Hoe zit het nu met de veiligheid? "Er wordt nu na de rit een extra handeling uitgevoerd met betrekking tot de beugels, waardoor de gasten kunnen blijven zitten." Het handboek voor personeel is herschreven.

Excuses
Een Britse pretparkvlogger klaagde vorig jaar nog steen en been toen bleek dat hij na een achtbaanritje wel moest omlopen, terwijl Nederlandse kinderen dat niet hoefden. Slagharen bood vervolgens excuses aan. "Het is zeker niet onze bedoeling om met twee maten te meten", luidde de reactie.

ZIE OOK: Attractiepark Slagharen opent overdekte ijsbaan al in oktober

Reacties