Attractiepark Toverland

Feest in Toverland: Snollebollekes afwezig, beveiligers mishandeld

09-11-2019, 23:59 uur | Reacties

Een feestavond in Toverland is niet helemaal verlopen zoals gepland. Eigenlijk zou vrijdagavond Snollebollekes van de partij zijn voor een besloten avondevenement. De populaire feestzanger liet echter verstek gaan. Ook moest de politie optreden vanwege een vechtpartij.

Twee groepen hadden tegen het einde van de avond ruzie met elkaar gekregen, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "Gelukkig waren de meeste bezoekers op dat moment al naar huis." Toen beveiligers van Toverland wilden ingrijpen, moesten zij ook klappen incasseren.


ZIE OOK: Feestact Snollebollekes komt naar Toverland

Uiteindelijk werd de politie ingeschakeld om de gemoederen te sussen. Er zijn geen aanhoudingen verricht, weet de voorlichtster. Niemand deed aangifte, ook de beveiligers niet.

Vader
Het evenement werd 'a-Meezing Toverland' genoemd. Een optreden van Snollebollekes had het hoogtepunt van de avond moeten worden, maar zanger Rob Kemps was "vanwege privéredenen" afwezig. Later bleek dat hij vrijdag vader is geworden van een zoon. Kemps werd vervangen door Wolter Kroes en de Gebroeders Ko.

De feestavond in het overdekte parkdeel Wunderwald was in eerste instantie alleen bedoeld voor bedrijven die een teamuitje wilden organiseren. Kaartjes kostten 78,65 euro per persoon. Om meer tickets te verkopen, werden later ook abonnementhouders en hun familie en vrienden uitgenodigd.

ZIE OOK: Nog nooit zo veel bezoekers in Toverland als afgelopen weekend

Reacties