Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Foto's: Bobbejaanland laat achtbaankarretje wegrotten

11-11-2019, 18.27 uur

Bezoekers van Bobbejaanland hebben afgelopen weekend een merkwaardige ontdekking gedaan. Aan de rand van het Vlaamse pretpark, naast het overdekte kindergebied Kinderland, ligt een oud achtbaankarretje weg te kwijnen. Het gaat om een voertuig van de rollercoaster Typhoon, geopend in 2004.

De gedemonteerde gondel ligt pal naast Kinderland. Op hetzelfde terrein staan een bootje van de waterattractie Banana Battle (2008) en een wagonnetje van een trein uit 1993. Pretparkfans stuurden beelden van de verborgen dumpplaats door naar Looopings.

Gesloten
Waarom de gevaartes in weer en wind buiten staan, is niet duidelijk. Looopings vroeg een woordvoerster van Bobbejaanland wat daar de gedachte achter is, maar de voorlichtster wil er niet inhoudelijk op ingaan.

Het attractiepark was zondag voorlopig voor het laatst toegankelijk. 's Winters blijven de poorten gesloten.















Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be