Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Oud en nieuw in de Efteling populairder dan ooit: tickets nu al op

02-11-2019, 09.01 uur

Oud en nieuw vieren in de Efteling was nog nooit zo populair. Alle tickets voor het oud-en-nieuwfeest in het attractiepark zijn nu al uitverkocht. "Dat ging nooit eerder zo snel", meldt de Efteling trots op social media. Wie nog geen toegangsbewijzen had besteld, is nu echt te laat.

Tickets kostten 42 euro per persoon, inclusief een glas champagne, een oliebol en parkeren. Abonnementhouders kregen 25 procent korting. Om middernacht kunnen bezoekers kijken naar een vuurwerkshow rondom de Siervijver bij de Gondoletta of de Vonderplas bij Fata Morgana.

Het evenement duurt van 19.00 tot 01.00 uur. Er zijn optredens van de Efteling Muzikanten, de Harmonie van Drie, feestband De Bounties, showband This is Beethoven en gospelkoor De Lichtpuntjes. Op het plein bij de Piraña vindt een silent disco plaats.

Laatste kaarten
In de Efteling wordt sinds 2011 jaarlijks oud en nieuw gevierd. Tot nu toe zijn alle edities uitverkocht geraakt. Vorig jaar waren alle tickets pas halverwege november helemaal op. In 2017 gingen de laatste kaarten in de eerste week van december over de digitale toonbank.

Entreekaarten aanschaffen via onofficiële kanalen is geen goed idee, waarschuwt de Efteling. "Je bent dan onvoldoende op de hoogte van de geldigheid en voorwaarden van het ticket", staat in een Twitter-bericht.

Regulier
Voor reguliere gasten is het park op 31 december geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be