Plopsa Group

Directeur Plopsaland wil Europa veroveren met nieuwe spinning coaster

01-11-2019, 21:52 uur | Reacties

Na maanden van speculeren is het hoge woord eruit: Plopsaland De Panne gaat een spectaculaire spinning coaster bouwen, mét inversies en lanceringen. In de nieuwste aflevering van de Looopings Podcast mag Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof eindelijk onthullen hoe de achtbaan eruit komt te zien. Ook vertelt hij waarom hij voor het bijzondere achtbaantype gekozen heeft.

Van den Kerkhof is ervan overtuigd dat de 35 meter hoge attractie één van de beste rollercoasters van Europa wordt. Verder komen in het openhartige gesprek de andere ambitieuze toekomstplannen van de Plopsa Group uitvoerig aan bod. Zo worden er gesprekken gevoerd over de komst van een nieuw Plopsa-park in Nederland. Gaat het om een overname of om een volledig nieuwe trekpleister?


ZIE OOK: Bouwplannen van spectaculaire nieuwe achtbaan Plopsaland

Bovendien heeft Van den Kerkhof enkele nieuwtjes in petto over het Belgische pretpark Plopsa Coo, waar de komende jaren een hoop geïnvesteerd gaat worden in nieuwe attracties. Ondertussen gaat het uitbreiden van het Europese Plopsa-imperium onverstoord door. Achter de schermen worden plannen gemaakt voor nieuwe Plopsa-parken in Polen én daarbuiten.

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken en attracties. We spreken met mensen uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Stitcher, Overcast, Podtail, TuneIn, Google Podcasts en Apple Podcasts.

ZIE OOK: Plopsaland gooit planning om: nieuwe achtbaan komt al in 2021

Reacties