Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Directeur Plopsaland wil Europa veroveren met nieuwe spinning coaster

01-11-2019, 21.52 uur

Klik hier voor alle afleveringen van de Looopings Podcast

Na maanden van speculeren is het hoge woord eruit: Plopsaland De Panne gaat een spectaculaire spinning coaster bouwen, mét inversies en lanceringen. In de nieuwste aflevering van de Looopings Podcast mag Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof eindelijk onthullen hoe de achtbaan eruit komt te zien. Ook vertelt hij waarom hij voor het bijzondere achtbaantype gekozen heeft.

Van den Kerkhof is ervan overtuigd dat de 35 meter hoge attractie één van de beste rollercoasters van Europa wordt. Verder komen in het openhartige gesprek de andere ambitieuze toekomstplannen van de Plopsa Group uitvoerig aan bod. Zo worden er gesprekken gevoerd over de komst van een nieuw Plopsa-park in Nederland. Gaat het om een overname of om een volledig nieuwe trekpleister?

Bovendien heeft Van den Kerkhof enkele nieuwtjes in petto over het Belgische pretpark Plopsa Coo, waar de komende jaren een hoop geïnvesteerd gaat worden in nieuwe attracties. Ondertussen gaat het uitbreiden van het Europese Plopsa-imperium onverstoord door. Achter de schermen worden plannen gemaakt voor nieuwe Plopsa-parken in Polen én daarbuiten.

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Podimo, YouTube, Overcast, Podcast Addict, Castro en TuneIn.
Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be