Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Bezoekers Madurodam kunnen op ontdekkingsreis met app

25-10-2019, 12.21 uur

Madurodam is voortaan ook te beleven met behulp van een smartphone-app. Het Haagse themapark heeft een eigen app ontwikkeld met uitgestippelde themaroutes en achtergrondverhalen. "Het voegt een nieuwe dimensie toe aan de totale parkbeleving", belooft een woordvoerster.

Madurodam is al langer bezig om meer interactiviteit toe te voegen in het park. De nieuwe app moet daaraan bijdragen. Er zijn nu twee parktours beschikbaar: 'De 17e eeuw' en 'Family Fun'. Het aantal routes wordt de komende tijd uitgebreid.

Verder bevat de app een hoop praktische informatie en ruim 120 verhalen over de verschillende bezienswaardigheden, sommige voorzien van speciale videobeelden. Bijzonder is dat bezoekers alle verhalen zelf kunnen aanvullen. "Als ze het beter denken te weten, kunnen ze hun aanvullende informatie rechtstreeks delen met het team van Madurodam."

Gratis
Volgens marketingverantwoordelijke Pieter de Hullu biedt de applicatie veel meer dan een standaard folder. "Het park gaat zo écht leven." De Madurodam-app is gratis te downloaden via de App Store en via Google Play. Een registratie is niet nodig.

Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be