Madurodam

Bezoekers Madurodam kunnen op ontdekkingsreis met app

25-10-2019, 12:21 uur | Reacties

Madurodam is voortaan ook te beleven met behulp van een smartphone-app. Het Haagse themapark heeft een eigen app ontwikkeld met uitgestippelde themaroutes en achtergrondverhalen. "Het voegt een nieuwe dimensie toe aan de totale parkbeleving", belooft een woordvoerster.

Madurodam is al langer bezig om meer interactiviteit toe te voegen in het park. De nieuwe app moet daaraan bijdragen. Er zijn nu twee parktours beschikbaar: 'De 17e eeuw' en 'Family Fun'. Het aantal routes wordt de komende tijd uitgebreid.


ZIE OOK: Madurodam introduceert themamuziek: 'Je vliegt meteen een andere wereld in'

Verder bevat de app een hoop praktische informatie en ruim 120 verhalen over de verschillende bezienswaardigheden, sommige voorzien van speciale videobeelden. Bijzonder is dat bezoekers alle verhalen zelf kunnen aanvullen. "Als ze het beter denken te weten, kunnen ze hun aanvullende informatie rechtstreeks delen met het team van Madurodam."

Gratis
Volgens marketingverantwoordelijke Pieter de Hullu biedt de applicatie veel meer dan een standaard folder. "Het park gaat zo ├ęcht leven." De Madurodam-app is gratis te downloaden via de App Store en via Google Play. Een registratie is niet nodig.

ZIE OOK: Madurodam vernieuwt attractie: 'Technisch hoogstandje'

Reacties