Europa-Park

Enorme spektakelshow ter ere van 70e verjaardag oprichter Europa-Park

13-10-2019, 15:43 uur | Reacties

De 70e verjaardag van de oprichter van Europa-Park is niet onopgemerkt voorbijgegaan. In het Duitse attractiepark werden zaterdag een hoop feestelijke activiteiten georganiseerd om het jubileum van pretparkbaas Roland Mack te vieren. Hoogtepunt van de festiviteiten was een besloten spektakelshow in het nieuwe zwemparadijs Rulantica, dat eind volgende maand geopend wordt.

Ter ere van de verjaardag van Mack werd er onder meer gratis taart uitgedeeld aan bezoekers. De voorstelling in Rulantica vond plaats in het bijzijn van bekendheden, vrienden, collega's, familieleden en politici. Zo'n tweehonderd artiesten brachten het golfslagbad van het waterpark tot leven met behulp van muziek, dans, acrobatiek en speciale effecten. Op YouTube staat een korte samenvatting.


ZIE OOK: Amerikaanse adviseur over bouw van waterparadijs Europa-Park: 'Revolutionair'

Mack kreeg nog een cadeautje: de straat waar Rulantica aan ligt, heet vanaf nu Roland-Mack-Ring in plaats van Äußerer Ring. De officiële opening van het complex vindt plaats op 28 november. Er worden jaarlijks tussen de 600.000 en 700.000 bezoekers verwacht. Het aangrenzende hotel Krønasår is al open.

Zonen
Europa-Park is een familiebedrijf in handen van de familie Mack, geopend op 12 juli 1975. Veel attracties in het park worden geleverd door huisleverancier Mack Rides. De twee zonen van Roland Mack - Michael en Thomas - nemen de dagelijkse leiding op zich.ZIE OOK: Europa-Park blijft entreeprijs verhogen: volgend jaar 55 euro per persoon

Reacties