Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort voortaan goedkoper bij kort bezoek

13-10-2019, 12.53 uur

DierenPark Amersfoort heeft zich aangesloten bij de app Tapperuse. Bezoekers kunnen voortaan betalen per minuut die ze in de dierentuin doorbrengen. Zo wordt een bezoekje een stuk goedkoper voor personen die even kort langs willen komen.

De prijs kan per dag verschillen, afhankelijk van de drukte. Vandaag bedraagt het tarief 7 eurocent per minuut, morgen is dat 4 eurocent. Dat zou in het gunstigste geval neerkomen op 2,40 euro per uur. Ook geldt er steeds een maximumprijs, om te voorkomen dat bezoekers meer betalen van de reguliere toegangsprijs.

DierenPark Amersfoort staat in de top tien van populairste dierentuinen van Nederland. Vorig jaar werden er ruim 900.000 bezoekers verwelkomd. De entreeprijs bedraagt normaal gesproken 24 euro. Parkeren kost 8 euro.

Dolfinarium
Parken als Bobbejaanland, Amusementspark Tivoli, BillyBird Park Hemelrijk en Wunderland Kalkar maken al langer gebruik van Tapperuse. Sinds kort doet ook het Dolfinarium mee.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be