Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris vergist zich in datum van Marvel-seizoen

13-10-2019, 14.47 uur

Disneyland Paris heeft zich vergist in de data van een nieuw Marvel-festival. In het voorjaar van 2020 staat het Walt Disney Studios Park voor de derde keer in het teken van Marvel-superhelden, onder de noemer Marvel Season of Super Heroes. Over de startdatum is een hoop verwarring ontstaan.

Tot nu toe communiceerde Disney overal dinsdag 24 maart als de eerste dag van het evenement. Nu blijkt dat het Marvel-seizoen pas op zaterdag 28 maart begint.

Door de blunder staat de foutieve datum in talloze reisgidsen, social media-berichten op de Disney-kanalen en persberichten die zijn overgenomen door internationale media. Ook op de officiële Disney-site was tot enkele dagen geleden de verkeerde informatie te vinden. Zelfs tijdens een persconferentie van Disney kwam vorige maand de verkeerde datum voorbij. De website van Marvel vermeldt op dit moment nog altijd de onjuiste gegevens.

Bijbetalen
Dat lijkt een kleine vergissing, maar uit reacties op social media blijkt dat veel Marvel-fans al een verblijf hadden geboekt om bij de eerste dagen van het evenement aanwezig te kunnen zijn. Zij moeten bijbetalen om de data te wijzigen, schrijft Disney-blogger Richy Huck.

"Veel benadeelde families contacteerden me via Facebook", meldt hij. "Zij hebben meer dan 1000 pond moeten bijbetalen om hun vakantiedata aan te laten passen. Dit is een extreem grove en verontrustende fout van het marketingteam, die helaas zal zorgen voor een hoop teleurstellingen."

Captain Marvel
Het programma van het Marvel Season of Super Heroes in 2020 is nog niet bekend. Dit jaar bestond het festival uit drie vernieuwde shows met Marvel-figuren als Iron Man, Captain America, Doctor Strange, Spider-Man, Captain Marvel en Black Panther.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be