Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Drie dagen Disneyland Paris voor spotprijs bij Albert Heijn

12-10-2019, 13.57 uur | Reacties

Albert Heijn komt met een aanbieding voor families en vriendengroepen die graag naar Disneyland Paris gaan. De supermarktketen verkoopt nu een driedaags verblijf in de Disney-parken - inclusief twee overnachtingen en gratis parkeren - voor een vaste prijs van 699 euro. Dat komt bij groepen van zes personen neer op 116,50 euro per persoon.

Normaal gesproken kosten entreekaartjes voor beide Disney-parken al 107 euro per dag. Voor een parkeerplek vraagt men 30 euro per dag. Daar komen dan nog kosten voor de overnachtingen bij.

Wie gebruikmaakt van de Albert Heijn-aanbieding, verblijft tussen 5 januari en 31 maart 2020 in een blokhut in vakantiepark Disney's Davy Crockett Ranch. Het bedrag is inclusief toeristenbelasting en Extra Magic Time, waarbij sommige attracties 's ochtends vóór de officiële openingstijd al toegankelijk zijn voor hotelgasten en abonnementhouders.

Voucher
Disney's Davy Crockett Ranch ligt op een paar minuten rijden van de Disney-parken. Voor de actie werkt Albert Heijn samen met reisorganisatie Touch Travel. Vouchers zijn zowel bij de kassa als op internet verkrijgbaar, via ah.nl/disney.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be