Disneyland Paris

Drie dagen Disneyland Paris voor spotprijs bij Albert Heijn

12-10-2019, 13:57 uur | Reacties

Albert Heijn komt met een aanbieding voor families en vriendengroepen die graag naar Disneyland Paris gaan. De supermarktketen verkoopt nu een driedaags verblijf in de Disney-parken - inclusief twee overnachtingen en gratis parkeren - voor een vaste prijs van 699 euro. Dat komt bij groepen van zes personen neer op 116,50 euro per persoon.

Normaal gesproken kosten entreekaartjes voor beide Disney-parken al 107 euro per dag. Voor een parkeerplek vraagt men 30 euro per dag. Daar komen dan nog kosten voor de overnachtingen bij.


ZIE OOK: Absurde prijsverhoging: parkeren bij Disneyland Paris kost nu 30 euro

Wie gebruikmaakt van de Albert Heijn-aanbieding, verblijft tussen 5 januari en 31 maart 2020 in een blokhut in vakantiepark Disney's Davy Crockett Ranch. Het bedrag is inclusief toeristenbelasting en Extra Magic Time, waarbij sommige attracties 's ochtends vóór de officiële openingstijd al toegankelijk zijn voor hotelgasten en abonnementhouders.

Voucher
Disney's Davy Crockett Ranch ligt op een paar minuten rijden van de Disney-parken. Voor de actie werkt Albert Heijn samen met reisorganisatie Touch Travel. Vouchers zijn zowel bij de kassa als op internet verkrijgbaar, via ah.nl/disney.

ZIE OOK: Disneyland Paris: minder attracties, hogere entreeprijzen

Reacties