Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Spookhuis uit Bobbejaanland staat te koop

09-10-2019, 10.18 uur

Altijd al een eigen spookhuis willen hebben? Een haunted house uit Bobbejaanland staat te koop. Iedereen kan een bod uitbrengen op het Nightmare Motel, dat sinds 2016 in het Vlaamse pretpark te vinden is. Dat bevestigt Cintia del Mastro van uitbater Del Dracco Entertainment aan Looopings.

Het Nightmare Motel is een combinatie van een spookhuis met acteurs en een escape room. Hoewel de horrorattractie officieel onderdeel is van het halloweenaanbod, was het haunted house de afgelopen jaren ook de rest van het seizoen geopend. Kaartjes kosten 5 euro bovenop de entreeprijs.

Na de halloweenperiode verdwijnt de horrorattractie definitief uit Bobbejaanland. "Het contract loopt af", vertelt Del Mastro. Wie het Nightmare Motel overneemt, ontvangt "de decors, de techniek en de wanden, die bestaan uit kostbare brandvertragende platen".

Effecten
Bij het totaalpakket horen ook verschillende speciale effecten, waaronder een op en neer bewegend bed, een schuddende pop in de keuken en een plafond dat naar beneden komt. Er zijn ook water-, wind- en geluidseffecten geïnstalleerd.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Del Dracco Entertainment of Bobbejaanland. Het Nightmare Motel staat dit najaar nog in het pretpark. Bobbejaanland viert Halloween op zestien dagen tussen 16 oktober en 10 november.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be