Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Mysterieus nieuw Efteling-project: bioscoopfilm Koning Winter

30-09-2019, 20.30 uur

De Efteling speelt een belangrijke rol in een nieuwe bioscoopfilm. Dat blijkt uit een lijst met films die volgend jaar in de Nederlandse bioscopen draaien. Het is de bedoeling dat op woensdag 16 december 2020 een productie met de werktitel 'De Efteling: Koning Winter' in première gaat.

Om wat voor soort film het gaat, is nog niet bekend. "Wij spelen er als Efteling een rol in, maar het is niet onze eigen film", laat een woordvoerster aan Looopings weten. Meer informatie over het mysterieuze project ontbreekt nog.

De Efteling heeft in het verleden ook zelf een bioscoopfilm uitgebracht. Begin 2012 konden bioscoopbezoekers kijken naar de animatiefilm Sprookjesboom de Film. Die productie kreeg veel kritiek. Critici noemden het scenario saai en het animatieniveau ondermaats.

Plannen
In 2015 werd nog gesproken over plannen voor een nieuwe Efteling-film.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be