Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Plopsa Indoor Coevorden

Pretparkbezoekers kunnen Meneer de Uil ontmoeten

11-09-2019, 17:27 uur | Reacties

Bezoekers van het Drentse pretpark Plopsa Indoor Coevorden kunnen binnenkort niemand minder dan Meneer de Uil ontmoeten. Het beroemde personage uit de nostalgische tv-serie De Fabeltjeskrant is volgende maand te gast in het attractiepark.

Dat bevestigt een woordvoerder van Plopsa aan Looopings. Het Fabeltjeskrant Weekend vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 oktober. Een meet-and-greet met Meneer de Uil zit inbegrepen bij de entreeprijs.


ZIE OOK: Plopsa Indoor haalt Sesamstraat-figuren Bert en Ernie binnen

De Fabeltjeskrant was een poppenserie die werd uitgezonden van 1968 tot halverwege de jaren negentig. Onlangs werd de beeldbepalende kindershow nieuw leven in geblazen in de vorm van een digitale animatieserie. De afleveringen zijn sinds afgelopen voorjaar te zien op Netflix. Ook kwam er een bioscoopfilm met de naam De Grote Dierenbos-spelen.

Sesamstraat
Hoewel Plopsa Indoor Coevorden eigendom is van Studio 100, zijn er regelmatig figuren te gast uit producties van concurrenten. Eerder dit jaar werden Bert en Ernie uit Sesamstraat al binnengehaald. Verder was het de bedoeling om de karakters uit de Nickelodeon-serie PAW Patrol op te laten treden, maar dat gaat niet door vanwege een conflict met Movie Park Germany.

ZIE OOK: Ook Plopsa-parken moeten figuren PAW Patrol missen vanwege conflict

Reacties