Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris onthult ontwerp voor Frozen-themagebied

10-09-2019, 11.49 uur

Disneyland Paris heeft eindelijk bekendgemaakt hoe een nieuw Frozen-themagebied eruit komt te zien. Het Walt Disney Studios Park wordt over enkele jaren uitgebreid met een parkdeel dat volledig in het teken staat van de populaire animatiefilm. Een nieuw ontwerp toont het uiterlijk van het gebied.

Bezoekers wanen zich straks in koninkrijk Arendelle. Op de tekening is een knus Scandinavisch havenstadje zichtbaar, met een groot kasteel en besneeuwde bergen. Daarop staat ook Elsa's beroemde ijskasteel.

Er komt één grote Frozen-attractie. "Daarin worden gasten meegenomen naar het hart van het koninkrijk", laat Disney weten. Naar verwachting wordt de nog naamloze attractie vergelijkbaar met de bestaande bootjesdarkride Frozen Ever After in het Amerikaanse Disney-park Epcot, geopend in 2016.

Meet-and-greet
In het gebied komen ook een meet-and-greet-locatie, een restaurant en een winkel te liggen. Het openingsjaar is nog niet bekendgemaakt. In het Walt Disney Studios Park wordt nu nog gewerkt aan het nieuwe themadeel Avengers Campus, met attracties rond Marvel-superhelden Iron Man en Spider-Man.

Over enkele maanden opent in het Walt Disney Studios Park alvast de muzikale Frozen-attractie Animation Celebration. Verder vindt in het Disneyland Park van halverwege januari tot begin mei een Frozen-festival plaats, met extra entertainment.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be