Disneyland Paris

Disneyland Paris onthult ontwerp voor Frozen-themagebied

10-09-2019, 11.49 uur | Reacties

Disneyland Paris heeft eindelijk bekendgemaakt hoe een nieuw Frozen-themagebied eruit komt te zien. Het Walt Disney Studios Park wordt over enkele jaren uitgebreid met een parkdeel dat volledig in het teken staat van de populaire animatiefilm. Een nieuw ontwerp toont het uiterlijk van het gebied.

Bezoekers wanen zich straks in koninkrijk Arendelle. Op de tekening is een knus Scandinavisch havenstadje zichtbaar, met een groot kasteel en besneeuwde bergen. Daarop staat ook Elsa's beroemde ijskasteel.


ZIE OOK: Naam van nieuw themagebied Disneyland Paris bekend

Er komt één grote Frozen-attractie. "Daarin worden gasten meegenomen naar het hart van het koninkrijk", laat Disney weten. Naar verwachting wordt de nog naamloze attractie vergelijkbaar met de bestaande bootjesdarkride Frozen Ever After in het Amerikaanse Disney-park Epcot, geopend in 2016.

Meet-and-greet
In het gebied komen ook een meet-and-greet-locatie, een restaurant en een winkel te liggen. Het openingsjaar is nog niet bekendgemaakt. In het Walt Disney Studios Park wordt nu nog gewerkt aan het nieuwe themadeel Avengers Campus, met attracties rond Marvel-superhelden Iron Man en Spider-Man.

Over enkele maanden opent in het Walt Disney Studios Park alvast de muzikale Frozen-attractie Animation Celebration. Verder vindt in het Disneyland Park van halverwege januari tot begin mei een Frozen-festival plaats, met extra entertainment.

ZIE OOK: Disneyland Paris presenteert plannen voor nieuwe Frozen-attractie

Reacties