Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris geeft voorproefje op eerste Marvel-hotel ter wereld

10-09-2019, 12.47 uur | Reacties

Benieuwd naar het eerste Marvel-hotel ter wereld? Disneyland Paris heeft een heleboel nieuwe ontwerpen vrijgegeven van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, dat in de zomer van 2020 opengaat. Vanaf 5 november is het mogelijk om een kamer te reserveren.

Het oude Disney-hotel New York ondergaat sinds januari 2019 een enorme transformatie. Bij de heropening zal het volledige hotelcomplex in het teken staan van de personages van Marvel. Alle kamers zijn opnieuw ingericht. Wie een luxe Empire State Club-kamer boekt, waant zich in het appartement van Tony 'Iron Man' Stark. Verder komen er suites die in het teken staan van bijvoorbeeld de Avengers en Spider-Man.

"Het uiterlijk van het hotel is gebaseerd op een kunstgalerie in New York, met de grootste collectie van Marvel-kunstwerken ter wereld", vertelde projectmanager David Wilson vandaag op een persconferentie. "We brengen een eerbetoon aan de stad die de thuisbasis is van heel veel iconische superhelden én de bedenkers ervan."

Stripboek
Disney's Hotel New York - The Art of Marvel telt straks ruim driehonderd kunstwerken van meer dan vijftig verschillende artiesten. "Denk aan stripboekomslagen, posters, filmbeelden, voorwerpen, storyboards, originele schetsen en meer."

Het hotel krijgt twee restaurants en twee bars. Manhattan Restaurant wordt een bedieningsrestaurant met als blikvanger een kroonluchter gebaseerd op het paleis van superheld Thor. Er staan "verse en lokale" producten op het menu. In Downtown Restaurant worden voornamelijk typisch Amerikaanse maaltijden geserveerd, aangevuld met gerechten uit de wijken Chinatown en Little Italy.

Skyline
Wie een cocktail of een glas wijn drinkt in de Skyline Bar, krijgt het gevoel uit te kijken over New York. Gasten moeten niet raar opkijken als ze 'buiten' enkele superhelden aan het werk zien. In de Lounge Bar zijn onder meer wijnen en flesjes bier verkrijgbaar.

Bij de meet-and-greet-locatie Super Hero Station kunnen hotelgasten de Marvel-personages in levende lijve ontmoeten. "Er komen unieke fotopunten, zoals de hamer van Thor en de collectie van The Collector uit Guardinas of the Galaxy", aldus Wilson.

Metro
Het zwembad in het hotel - inclusief een bubbelbad, een sauna en een Turks bad - krijgt een metrothema. De kidsclub gaat Marvel Design Studio heten. Kinderen kunnen daar onder meer leren hoe ze hun favoriete superheld tekenen. In de souvenirwinkel New York Boutique worden Disney- en Marvel-spullen verkocht.Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be