Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-theatershow Caro stilgelegd na afbreken decorstuk

07-09-2019, 23.45 uur | Reacties

Theatershow Caro in de Efteling heeft vanavond een tijdje stilgelegen nadat er een decorstuk was afgebroken. Dat bevestigt een woordvoerster van het attractiepark aan Looopings. Tijdens de voorstelling in het Efteling Theater ging het mis bij een scène met een enorme zeppelin.

"Er is een wieltje van de zeppelin geraakt, waardoor die uit balans raakte", weet de voorlichtster. Een toeschouwer filmde hoe de show onverwachts stopte. Vervolgens moest het decorstuk van het podium gehaald worden. Er raakten geen acteurs gewond.

Caro ging een jaar geleden in première. Onlangs werd bekend dat de show is verlengd tot en met augustus 2020, met dezelfde cast. De hoofdrollen worden verzorgd door Marcel Visscher, Talita Angwarmasse en Ton Peeters. De regie is in handen van Stanley Burleson.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be