Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Oeps: pop in Walibi verliest arm

07-09-2019, 19.21 uurBeeld: @Eftelwonder_

Een animatronic in Walibi Belgium heeft een ongelukje gehad. Wie vanmiddag een bezoek bracht aan de interactieve darkride Challenge of Tutankhamon trof een pop aan met maar één arm. Bij één van de figuren in de wachtrij is een onderdeel losgeraakt.

Dat zorgt voor een lachwekkend beeld. Normaal gesproken draagt de pop een houten staf in zijn rechterhand. Hij waarschuwt bezoekers voor de gevaren van de Egyptische tombe die hen te wachten staat. Door het defect zweeft de losgeraakte arm in de lucht. Een deel van de mechaniek is zichtbaar geworden.

Het Belgische pretpark is op de hoogte van het lugubere euvel, laat een woordvoerster aan Looopings weten. Challenge of Tutankhamon ligt in het themagebied Exotic World, naast de familieachtbaan Tiki-Waka.



Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be