Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland lokt bezoekers in raadselachtige kast

07-09-2019, 16.36 uur

Bezoekers van Walibi Holland worden uitgedaagd om in een mysterieuze kast te stappen. In de Hall of Fame, tegenover de ingang van lanceerachtbaan Xpress, is een grote witte kast verschenen. Medewerkers vragen voorbijgangers om in het meubelstuk te kruipen. Ze zeggen niet wat er achter de deuren schuilgaat.

Wie naar binnen stapt, komt terecht in een piepkleine exclusieve club met een live-dj. Daar kunnen feestgangers uit hun dak gaan op dancebeats. Discolampen, confetti en vlaggetjes maken het plaatje compleet.

De raadselachtige kast blijft de hele maand staan. Walibi Holland is in september alleen geopend in de weekenden. Het principe is vergelijkbaar met een caravan die vorig jaar zomer in het pretpark te vinden was.















Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be