Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany krijgt It: The 4D Experience

07-09-2019, 12.21 uur

De angstaanjagende clown Pennywise komt naar Movie Park Germany. Het Duitse pretpark presenteert komend najaar een nieuwe halloweenattractie die in het teken staat van de beroemde horrorfilm It. In het Roxy-theater kunnen bezoekers It: The 4D Experience beleven.

Het gaat om een achttien minuten durende film met de gruwelijkste scènes uit de blockbuster, gebaseerd op de roman van Stephen King. Het verhaal gaat over een groep kinderen in het Amerikaanse stadje Derry. Zij komen oog in oog te staan met de clown Pennywise. "Dankzij 3D-projecties en special effects kunnen de bezoekers It beleven zoals nooit tevoren", laat Movie Park weten.

It: The 4D Experience is onderdeel van het Halloween Horror Festival, dat plaatsvindt op 23 dagen in oktober en november. Er komen vier scare zones, zeven spookhuizen en één walkthrough.

It draaide in 2017 in de bioscoop. Het vervolg It Chapter Two ging vorige maand in première.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be