Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Honderden aanmeldingen voor fandag Walibi Holland

03-09-2019, 21.34 uurBeeld: DeLaVrie Media

Een speciale fandag in Walibi Holland wordt dit jaar een stuk drukker bezocht dan in 2018. Toen trok de zogeheten Community Day in het pretpark ongeveer 250 geïnteresseerden. Voor het fanevenement van 2019, op zaterdag 14 september, hebben zich al bijna vijfhonderd personen aangemeld. Dat vertelt een Walibi-woordvoerster aan Looopings.

De deelnemers mogen na sluitingstijd anderhalf uur lang ritjes maken in de nieuwe achtbaan Untamed. Ook kunnen ze kiezen voor 'Exclusive Ride Time' bij de rollercoaster Goliath of Lost Gravity. Verder staat er een vraaggesprek met Walibi-directrice Mascha van Till op het programma. Bovendien krijgen de aanwezigen een bijzondere rondleiding achter de schermen.

Het exacte programma wordt later bekendgemaakt. Er zijn nog enkele plekken vrij, aldus de voorlichtster. Wie een Walibi-abonnement heeft, betaalt niets extra's voor het evenement. Voor niet-abonnees kost een toegangskaartje 22,50 euro. Aanmelden kan via de website walibi.nl/communityday.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be