Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Let op: Belgische pretparken komende tijd niet elk weekend open

06-09-2019, 17.04 uur

Wie van plan is om binnenkort naar een Belgisch pretpark af te reizen, moet goed opletten. Verschillende attractieparken in België zijn in september en oktober niet meer op elke weekenddag open. Zo blijven Bobbejaanland en Plopsa Coo morgen - zaterdag 7 september - dicht.

Op zondag 8 september is Walibi Belgium gesloten. Hetzelfde geldt voor Plopsaland De Panne. Dat park is ook niet toegankelijk op zondag 15 september en zondag 20 oktober. Bellewaerde in Ieper waarschuwt dat bezoekers op zaterdag 5 oktober niet welkom zijn. Op zondag 20 en zondag 27 oktober zal Plopsa Coo gasten wegsturen.

Belgische pretparken grijpen de weekenddagen in het naseizoen traditiegetrouw aan voor het organiseren van besloten bedrijfsevenementen. Externe partijen leggen daar veel geld voor op tafel. Reguliere bezoekers hebben dan pech.

Meer nieuws
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be