Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling neemt afscheid van Bob met T-shirt en pin

21-08-2019, 11:21 uur | Reacties

De Efteling brengt een eerbetoon aan de Bob, die over anderhalve week definitief wordt gesloten. Het attractiepark heeft een speciaal afscheidsshirt en een pin ontwikkeld. Efteling-fans kunnen het shirt vanaf donderdag voor 25 euro mee naar huis nemen.

Het katoenen T-shirt - geschikt voor mannen en vrouwen - is in de maten S, M, L, XL en XXL te koop bij souvenirwinkel Efteldingen, gelegen bij de hoofdentree. De opdruk bestaat uit het oude blauw-oranje logo van de Bob, dat tot 2012 gehanteerd werd. Ook het openings- en sluitingsjaar (1985 en 2019) worden vermeld.

ZIE OOK: Nieuw T-shirt als aandenken aan sluiting van Bob in de Efteling

Op zondag 1 september, de allerlaatste openingsdag van de Bob, verkoopt de Efteling een Bob-pin met hetzelfde ontwerp. Het speldje kost 5 euro per stuk. Er zijn duizend exemplaren gemaakt. Efteling-verzamelaars kunnen terecht bij een marktkraampje tegenover snackrestaurant De Steenbok en bij de fotobalie bij de uitgang van de bobsleebaan.

Zelfgemaakt
Een creatieve Efteling-fan kwam eerder deze maand al met een zelfgemaakt afscheidsshirt voor de bobbaan. Zij liet zich inspireren door het huidige logo van de attractie.ZIE OOK: Efteling presenteert afscheidsnummer voor sluiting van Bob

Reacties
Bijdrage