Efteling

Efteling neemt afscheid van Bob met T-shirt en pin

21-08-2019, 11:21 uur | Reacties

De Efteling brengt een eerbetoon aan de Bob, die over anderhalve week definitief wordt gesloten. Het attractiepark heeft een speciaal afscheidsshirt en een pin ontwikkeld. Efteling-fans kunnen het shirt vanaf donderdag voor 25 euro mee naar huis nemen.

Het katoenen T-shirt - geschikt voor mannen en vrouwen - is in de maten S, M, L, XL en XXL te koop bij souvenirwinkel Efteldingen, gelegen bij de hoofdentree. De opdruk bestaat uit het oude blauw-oranje logo van de Bob, dat tot 2012 gehanteerd werd. Ook het openings- en sluitingsjaar (1985 en 2019) worden vermeld.


ZIE OOK: Nieuw T-shirt als aandenken aan sluiting van Bob in de Efteling

Op zondag 1 september, de allerlaatste openingsdag van de Bob, verkoopt de Efteling een Bob-pin met hetzelfde ontwerp. Het speldje kost 5 euro per stuk. Er zijn duizend exemplaren gemaakt. Efteling-verzamelaars kunnen terecht bij een marktkraampje tegenover snackrestaurant De Steenbok en bij de fotobalie bij de uitgang van de bobsleebaan.

Zelfgemaakt
Een creatieve Efteling-fan kwam eerder deze maand al met een zelfgemaakt afscheidsshirt voor de bobbaan. Zij liet zich inspireren door het huidige logo van de attractie.ZIE OOK: Efteling presenteert afscheidsnummer voor sluiting van Bob

Reacties