Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling neemt afscheid van Bob met T-shirt en pin

21-08-2019, 11.21 uur

De Efteling brengt een eerbetoon aan de Bob, die over anderhalve week definitief wordt gesloten. Het attractiepark heeft een speciaal afscheidsshirt en een pin ontwikkeld. Efteling-fans kunnen het shirt vanaf donderdag voor 25 euro mee naar huis nemen.

Het katoenen T-shirt - geschikt voor mannen en vrouwen - is in de maten S, M, L, XL en XXL te koop bij souvenirwinkel Efteldingen, gelegen bij de hoofdentree. De opdruk bestaat uit het oude blauw-oranje logo van de Bob, dat tot 2012 gehanteerd werd. Ook het openings- en sluitingsjaar (1985 en 2019) worden vermeld.

Op zondag 1 september, de allerlaatste openingsdag van de Bob, verkoopt de Efteling een Bob-pin met hetzelfde ontwerp. Het speldje kost 5 euro per stuk. Er zijn duizend exemplaren gemaakt. Efteling-verzamelaars kunnen terecht bij een marktkraampje tegenover snackrestaurant De Steenbok en bij de fotobalie bij de uitgang van de bobsleebaan.

Zelfgemaakt
Een creatieve Efteling-fan kwam eerder deze maand al met een zelfgemaakt afscheidsshirt voor de bobbaan. Zij liet zich inspireren door het huidige logo van de attractie.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be