Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Zwaar ongeluk op Duitse kermis: man levensgevaarlijk gewond

20-08-2019, 16.37 uur

Een 47-jarige man is uit een draaiende kermisattractie gevallen. Hij raakte daarbij levensgevaarlijk gewond. Het slachtoffer maakte maandagmiddag een ritje in Der Polyp op de kermis in de Duitse plaats Aken. Volgens ooggetuigen zou hij tijdens de rit in paniek zijn geraakt en geprobeerd hebben om uit de draaiende gondel te stappen.

Als gevolg daarvan werd de kermisbezoeker uit het bakje geslingerd. Hij kwam op de grond terecht, staat in een politiebericht. De man is met ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

De kermisattractie ging diezelfde middag weer open. Onderzoek wees uit dat het ongeval niet het gevolg was van een technisch defect. Het was de laatste dag van de Öcher Bend, de kermis in Aken die traditioneel in de lente en in de zomer plaatsvindt.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be