Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Bijna 30 procent korting op tickets voor Halloween Fright Nights in Walibi

18-08-2019, 12.42 uurBeeld: DeLaVrie Media

Wie nu alvast entreekaarten koopt voor de Halloween Fright Nights in Walibi Holland, kan bijna 30 procent besparen. Via de kortingssite ActievandeDag zijn deze maand tickets verkrijgbaar voor 28,50 euro per persoon. Dat is 11 euro minder dan de reguliere toegangsprijs van 39,50 euro.

Tijdens de Fright Nights - op twaalf dagen in oktober - blijven de kassa's van Walibi gesloten. Kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Normaal gesproken werkt het pretpark online met variabele entreeprijzen. Op dit moment bedraagt de reguliere entreeprijs op alle Fright Nights-dagen 39,50 euro.

De tickets van ActievandeDag zijn de hele dag geldig. Van 10.00 tot 17.00 uur staan er halloweenactiviteiten voor kinderen op het programma. Om 18.00 uur barsten de Fright Nights los. Parkeren is gratis. De attracties in het park zijn gewoon geopend. Voor de spookhuizen moeten aparte kaartjes gekocht worden.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be