Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Bobbejaanland

Eerste editie van hardloopwedstrijd Bobbejaanland: rennen langs attracties

06-09-2019, 17:48 uur | Reacties

Bobbejaanland is op zoek naar sportieve pretparkfans voor de eerste editie van een speciale hardloopwedstrijd. In het Vlaamse pretpark vindt op zondag 6 oktober de 'Bobbejaanlandtrail' plaats. Het parcours loopt door het attractiepark en de omliggende Kempense bossen.

Geïnteresseerden kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: zes, elf en zestien kilometer. Die kosten respectievelijk 25, 27 en 29 euro. Abonnementhouders krijgen korting. "Lopers van alle niveaus kunnen deelnemen", zegt een woordvoerster. Een rugnummer geldt ook als toegangsbewijs voor het park.


ZIE OOK: Fors meer geld opgehaald bij tweede editie Rollercoaster Run in Walibi Holland

Deelnemers rennen niet alleen langs de attracties. "Ze leren ook meteen de mooie Kempense omgeving van het park kennen", vult de voorlichtster aan.

Kinderen
Wie de renners wil komen aanmoedigen en geen abonnement heeft, betaalt 18 euro om binnen te komen. Voor kinderen tussen 4 en 11 jaar zijn aparte afstanden in het leven geroepen. Daarvoor wordt 10 euro gevraagd.

De verschillende races starten tussen 10.30 en 12.00 uur. In Cowboy Town vindt de finish plaats. Na afloop mogen deelnemers en supporters gewoon in Bobbejaanland blijven hangen. Het park is open tot 17.00 uur. Inschrijven kan nog tot en met 4 oktober via de website van Bobbejaanland.

ZIE OOK: Duinrell breidt hardloopevenement uit

Reacties