Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Eerste editie van hardloopwedstrijd Bobbejaanland: rennen langs attracties

06-09-2019, 17.48 uur

Bobbejaanland is op zoek naar sportieve pretparkfans voor de eerste editie van een speciale hardloopwedstrijd. In het Vlaamse pretpark vindt op zondag 6 oktober de 'Bobbejaanlandtrail' plaats. Het parcours loopt door het attractiepark en de omliggende Kempense bossen.

Geïnteresseerden kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: zes, elf en zestien kilometer. Die kosten respectievelijk 25, 27 en 29 euro. Abonnementhouders krijgen korting. "Lopers van alle niveaus kunnen deelnemen", zegt een woordvoerster. Een rugnummer geldt ook als toegangsbewijs voor het park.

Deelnemers rennen niet alleen langs de attracties. "Ze leren ook meteen de mooie Kempense omgeving van het park kennen", vult de voorlichtster aan.

Kinderen
Wie de renners wil komen aanmoedigen en geen abonnement heeft, betaalt 18 euro om binnen te komen. Voor kinderen tussen 4 en 11 jaar zijn aparte afstanden in het leven geroepen. Daarvoor wordt 10 euro gevraagd.

De verschillende races starten tussen 10.30 en 12.00 uur. In Cowboy Town vindt de finish plaats. Na afloop mogen deelnemers en supporters gewoon in Bobbejaanland blijven hangen. Het park is open tot 17.00 uur. Inschrijven kan nog tot en met 4 oktober via de website van Bobbejaanland.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be