Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Fonteinenspektakel Efteling na twee weken weer te zien

15-08-2019, 12.05 uur

Het fonteinenspektakel Aquanura in de Efteling is vanavond na een onderbreking van twee weken weer te zien. Op donderdag 1 augustus bleek dat de show niet vertoond kon worden vanwege problemen met de waterkwaliteit. Er was blauwalg aangetroffen in de vijver.

De afgelopen dagen is een groot deel van de waterbak leeggepompt en opnieuw gevuld. Dat heeft het probleem verholpen, bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "We zijn blij dat onze gasten hun dag weer spetterend kunnen afsluiten", zegt hij.

Vanavond staat Aquanura om 19.15 en 20.15 uur op het programma. Bezoekers kunnen achtereenvolgens kijken naar de Eerste Efteling Symfonie - met de muziek van onder andere Villa Volta, De Indische Waterlelies, Raveleijn en het Spookslot - en de Tweede Efteling Symfonie - met onder meer Fata Morgana, De Vliegende Hollander en Joris en de Draak.

Grootste
Aquanura is de grootste fonteinenshow van Europa. De bouw kostte zo'n 17 miljoen euro. In 2012 vond de première plaats.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be