Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuw T-shirt als aandenken aan sluiting van Bob in de Efteling

14-08-2019, 18.24 uur

De Efteling neemt binnen enkele weken afscheid van één van de meest iconische attracties in het park: de Bob. Fans die een blijvend aandenken aan de bobsleebaan willen aanschaffen, komen bedrogen uit. Tot nu toe heeft de Efteling nog geen speciale afscheidssouvenirs uitgebracht. Daarom besloot een Efteling-fan het heft in eigen hand te nemen.

Illustrator Femke Zandee ontwierp een T-shirt met een variant op het logo van de Bob. Daarop zijn de drie letters 'BOB' vervangen door 'RIP': Rest In Peace. "Ik was op zoek naar iets simpels en herkenbaars met een twist", vertelt de ontwerpster aan Looopings.

Het shirt is in de maten S tot 4XL verkrijgbaar via de website Park-Shop, te vinden op park-shop.myspreadshop.nl. Er zijn modellen voor mannen en voor vrouwen.

Eerder ontwikkelde Zandee al een afscheidsshirt voor de lanceerachtbaan Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris, die eveneens begin september definitief sluit.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be