Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nieuwe menukaart in themarestaurant Toverland

08-08-2019, 13.52 uur

Er staan nieuwe gerechten op het menu in The Flaming Feather, het themarestaurant van Toverland. Sinds deze week heeft het restaurant een vernieuwde kaart met verschillende lunchopties. Zo zijn er van 12.00 tot 16.00 uur panini's, tosti's en tortilla's verkrijgbaar.

Daarnaast serveert men nu twee soorten carpaccio's: een carpaccio van runderribeye met truffelmayonaise, zonnebloempitten en rucola en een carpaccio van botervis met limoencrème en salade. Wie zin heeft in een toetje, kan kiezen voor een geflambeerde crème brûlée.

De oorspronkelijke opties - zoals kippenbouten, kroketten, fish and chips, hamburgers en soepen - staan nog gewoon op de kaart. Ook is het nog steeds mogelijk om te kiezen voor onbeperkt spareribs. Bovendien maakt de nieuwe menukaart melding van 'Flaming Finest': wekelijks wisselende specialiteiten van de chef.

Terras
The Flaming Feather, geopend in 2018, is het enige restaurant in Toverland met bediening aan tafel. Het etablissement ligt in het middeleeuwse themagebied Avalon, tegenover de wing coaster Fenix. Sinds kort wordt er 's ochtends ontbijt geserveerd. Verder is het sinds deze zomer mogelijk om buiten op het terras te eten.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be