Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling maakt openingsdatum van nieuw sprookje bekend

05-08-2019, 14.29 uurBeeld: @84eric

De Efteling heeft bekendgemaakt wanneer het nieuwe sprookje De Zes Zwanen opengaat. Bezoekers kunnen de aanwinst vanaf zaterdag 28 september om 10.00 uur komen ontdekken. Naast een klassiek sprookjestafereel komt er ook een mini-attractie voor kinderen.

Zij kunnen een vaartocht maken op de rug van één van de zes zwanen uit het verhaal. Afgelopen maand arriveerden de bootjes. Die varen straks het slot binnen waar prinses Elisa op een rots hemden van asters breit. Ze is het hoofdpersonage uit het sprookje van de gebroeders Grimm.

De Zes Zwanen, gelegen aan de rand van het Herautenplein, is het dertigste sprookje in het bos sinds de opening in 1952. Het sprookje werd ontworpen door Sander de Bruijn, bekend van onder meer Symbolica en Baron 1898. De Efteling investeerde bijna 2,5 miljoen euro in de toevoeging.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be