Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Brand in vakantiepark Duinrell

05-08-2019, 13.26 uurBeeld: Jacob-Willem de Boer

In het vakantiepark van Duinrell is vanmiddag brand uitgebroken. Rond 12.40 uur bleek een camper in lichterlaaie te staan. Dat zorgde voor donkere rookwolken boven het Wassenaarse attractiepark. Meerdere brandweerwagens kwamen ter plaatse.

De camper brandde volledig uit, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "De gasten waren op dat moment in het attractiepark. Wij zorgen voor een vervangende accommodatie." Niemand raakte gewond.

Hoogstwaarschijnlijk werd de brand veroorzaakt door kortsluiting bij een apparaat in de wagen. Enkele tenten in de omgeving bleven gespaard. Wel kwamen daar wat asdeeltjes op terecht. Een zwartgeblakerde tak boven de camper moest afgezaagd worden.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be