Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park stelt opening van vernieuwde waterbaan op het laatste moment uit

29-07-2019, 18.56 uurBeeld: @QDude24

De opening van een vernieuwde waterbaan in Movie Park Germany gaat op het laatste moment niet door. Eigenlijk zou het Duitse pretpark morgenochtend de attractie Area 51 - Top Secret presenteren aan fans en journalisten. Nu laat men weten dat de openingsceremonie moet worden uitgesteld.

Area 51 - Top Secret is de nieuwe naam van de oude waterbaan Bermuda Triangle - Alien Encounter, die de afgelopen maanden werd gerenoveerd. "De complexiteit van het project zorgt soms voor onverwachte uitdagingen", laat Movie Park weten in een verklaring. Tot nu toe leek 30 juli haalbaar als openingsdatum.

"De succesvolle keuring van afgelopen weekend liet ons geloven dat we op 30 juli een kwalitatieve en unieke ervaring zouden kunnen aanbieden." Toch gaat de opening niet door. "Helaas voldoet de programmering van de nieuwe techniek in combinatie met het bestaande systeem toch nog niet aan onze hoge kwaliteitseisen."

Vulkaan
Vooralsnog is de persopening uitgesteld naar dinsdag 6 augustus. Bermuda Triangle opende in 1996. Tijdens de opknapbeurt zijn de binnen- en buitenkant van de attractie onder handen genomen. Een verpauperde vulkaan oogt nu als een berg in de Amerikaanse Nevadawoestijn.

Meer Movie Park Germany
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be