Movie Park Germany

Movie Park stelt opening van vernieuwde waterbaan op het laatste moment uit

29-07-2019, 18:56 uur | ReactiesFoto: @QDude24

De opening van een vernieuwde waterbaan in Movie Park Germany gaat op het laatste moment niet door. Eigenlijk zou het Duitse pretpark morgenochtend de attractie Area 51 - Top Secret presenteren aan fans en journalisten. Nu laat men weten dat de openingsceremonie moet worden uitgesteld.

Area 51 - Top Secret is de nieuwe naam van de oude waterbaan Bermuda Triangle - Alien Encounter, die de afgelopen maanden werd gerenoveerd. "De complexiteit van het project zorgt soms voor onverwachte uitdagingen", laat Movie Park weten in een verklaring. Tot nu toe leek 30 juli haalbaar als openingsdatum.


ZIE OOK: Foto's: Movie Park Germany vernieuwt bekende attractie Bermuda Triangle

"De succesvolle keuring van afgelopen weekend liet ons geloven dat we op 30 juli een kwalitatieve en unieke ervaring zouden kunnen aanbieden." Toch gaat de opening niet door. "Helaas voldoet de programmering van de nieuwe techniek in combinatie met het bestaande systeem toch nog niet aan onze hoge kwaliteitseisen."

Vulkaan
Vooralsnog is de persopening uitgesteld naar dinsdag 6 augustus. Bermuda Triangle opende in 1996. Tijdens de opknapbeurt zijn de binnen- en buitenkant van de attractie onder handen genomen. Een verpauperde vulkaan oogt nu als een berg in de Amerikaanse Nevadawoestijn.

ZIE OOK: Grote opknapbeurt voor waterbaan Bermuda Triangle in Movie Park

Reacties