Attractiepark Toverland

Attracties Toverland weigeren door hitte

24-07-2019, 17:12 uur | ReactiesFoto: @ThemeParkWW

Niet alleen de bezoekers van Toverland zuchten vandaag onder de hoge temperaturen. Ook de attracties in het park hebben last van de hitte. Op dit moment zijn twee attracties buiten gebruik omdat het simpelweg té warm is.

Het gaat om lanceerachtbaan Booster Bike en draaiende toren Coco Bolo, bevestigt een woordvoerster van Toverland aan Looopings. Op dit moment is het 39 graden in Toverland. Dat kwam nog niet eerder voor. Morgen wordt het naar alle waarschijnlijkheid zelfs 40 graden in het themapark in Sevenum.


ZIE OOK: Toverland maakt wildwaterbaan extra nat vanwege hitte

Sommige attracties zijn daar niet op gebouwd, waardoor de techniek hapert. "Deze twee rides hebben inderdaad problemen door de hitte", zegt de voorlichtster. Bij de Booster Bike werd de olie te heet. "Zodra de temperatuur zakt, zullen ze weer opengaan. Wij houden het in de gaten."

Vuurwerk
De waterattracties in Toverland, zoals wildwaterbaan Djengu River en boomstambaan Expedition Zork, zijn wel gewoon geopend. Het park blijft open tot 23.00 uur voor een speciale Midzomeravond die wordt afgesloten met vuurwerk.

ZIE OOK: Video: vuurwerkshow in Toverland vernieuwd

Reacties