Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Man vliegt uit kermisattractie in Zuid-Holland

21-07-2019, 17.43 uurBeeld: Floris Adrichem

Op de kermis in de Zuid-Hollandse stad 's-Gravenzande is een man uit een attractie gevlogen. Floris Adrichem stapte vrijdagavond in de Beach Party, een draaiende bank. Tijdens het ritje ging zijn beugel open, beschrijft hij op Facebook.

"Aan iedereen die naar de kermis in 's-Gravenzande gaat: ga niet in de Beach Party", aldus Adrichem. "Ik ben daar met wat vrienden in geweest en op het hoogste punt is mijn veiligheidsbeugel los gegaan en ben ik eruit gelanceerd."

Daarbij liep hij pijnlijke verwondingen op, vertelt het slachtoffer. "Ik ben bont en blauw nadat ik ongeveer drie, vier meter naar beneden ben gevallen op de straat. Als ik op een hekje terecht was gekomen, had ik hier niet meer geweest."

Inspectie
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit gaat een onderzoek instellen naar de oorzaak van het ongeluk, vertelt een voorlichter aan Looopings. "We gaan maandag een inspectie doen naar aanleiding van een melding", aldus de woordvoerder. Tot die tijd mag de attractie gewoon operationeel blijven.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be