Kermis

Man vliegt uit kermisattractie in Zuid-Holland

21-07-2019, 17:43 uur | ReactiesFoto: Floris Adrichem

Op de kermis in de Zuid-Hollandse stad 's-Gravenzande is een man uit een attractie gevlogen. Floris Adrichem stapte vrijdagavond in de Beach Party, een draaiende bank. Tijdens het ritje ging zijn beugel open, beschrijft hij op Facebook.

"Aan iedereen die naar de kermis in 's-Gravenzande gaat: ga niet in de Beach Party", aldus Adrichem. "Ik ben daar met wat vrienden in geweest en op het hoogste punt is mijn veiligheidsbeugel los gegaan en ben ik eruit gelanceerd."


ZIE OOK: Achtbaankarretjes botsen op elkaar: vijf gewonden

Daarbij liep hij pijnlijke verwondingen op, vertelt het slachtoffer. "Ik ben bont en blauw nadat ik ongeveer drie, vier meter naar beneden ben gevallen op de straat. Als ik op een hekje terecht was gekomen, had ik hier niet meer geweest."

Inspectie
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit gaat een onderzoek instellen naar de oorzaak van het ongeluk, vertelt een voorlichter aan Looopings. "We gaan maandag een inspectie doen naar aanleiding van een melding", aldus de woordvoerder. Tot die tijd mag de attractie gewoon operationeel blijven.ZIE OOK: Man valt uit kermisattractie: politie zoekt getuigen

Reacties