Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell bouwt 125 jaar oude theeschenkerij om tot luxe vakantiehuis

07-08-2019, 19.13 uur

Een bijzonder historisch gebouw in Duinrell heeft een nieuwe functie gekregen. Het 125 jaar oude theehuis in het Wassenaarse attractiepark werd omgebouwd tot een luxe vakantiehuis.

De zogeheten Oranjerie stamt uit 1894. In het verleden diende het gebouw ook als rijtuigmuseum. Nu kunnen er twaalf personen tegelijk blijven slapen. Op de benedenverdieping zijn een ruime woonkamer met een haard, een eethoek, een keuken en een toilet gerealiseerd.

Er is ook een slaapkamer die beschikt over een eigen badkamer met bad, douche en toilet. Op de eerste etage bevinden zich de overige vier slaapkamers: twee met tweepersoonsbedden en twee met een tweepersoonsbed én een stapelbed. Alle kamers hebben een eigen badkamer met bad of douche, twee wastafels en een toilet.

Rechter
Duinrell heeft lang gevochten voor de verbouwing. De gemeente was er eigenlijk op tegen. Uiteindelijk moest de rechter eraan te pas komen. Die stelde het park in het gelijk.

Groepen van meer dan twaalf personen kunnen ervoor kiezen om ook de aangrenzende Residence te huren. Die is eveneens geschikt voor twaalf personen. Beide groepsaccommodaties zijn door middel van een gang aan elkaar verbonden.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be