Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: vuurwerkshow in Toverland vernieuwd

18-07-2019, 16.50 uur

De vuurwerkshow in Toverland is vernieuwd. Het Limburgse attractiepark sluit tien woensdagen en zaterdagen in juli en augustus af met het acht minuten durende vuurwerkspektakel Discover Your Own Magic, net als vorig jaar. Gisteravond was de aangepaste versie van de voorstelling voor het eerst te zien.

Nieuw is dat er vuurwerk wordt afgeschoten op meerdere plekken in entreegebied Port Laguna. "We geven de toeschouwers het gevoel dat ze middenin het vuurwerk staan", zegt een woordvoerster. Verder wordt het decor van de duikshow The Battle of Port Laguna nu gebruikt in de show.

De soundtrack van de voorstelling bestaat uit een compilatie van bekende Toverland-muziek, gecomponeerd door het Duitse bedrijf IMAscore.

Koeien
Toverland had eerder aangekondigd over te stappen naar stil vuurwerk, om te voorkomen dat koeien in de buurt op hol zouden slaan. Toch waren er hier en daar nog wat knallen te horen.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be