Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Hemelrijk

19-jarige man verdronken in Brabants pretpark

29-06-2019, 21.52 uur

In het Brabantse pretpark BillyBird Park Hemelrijk is een 19-jarige man verdronken. Het gaat om een Pool die al sinds zaterdagmiddag vermist werd. Hij was met vrienden een dagje uit in het attractiepark.

De vrienden van het slachtoffer meldden zich rond 13.00 uur bij de toezichtpost van Hemelrijk, omdat ze op zoek waren naar de Pool. Zij vreesden toen al het ergste. "Hierop is direct actie ondernomen en zijn enkele medewerkers mee gaan zoeken naar de man", staat in een persbericht.

Later in de middag zijn de vrienden terug naar huis gegaan om er zeker van te zijn dat de man zich daar niet bevond. Dat bleek niet het geval te zijn. Rond 19.00 uur is er een melding gedaan bij de politie. Hulpdiensten zijn vervolgens ter plaatse gekomen om te zoeken.

Recreatieplas
Omstreeks 21.15 uur werd het lichaam van de man door duikers van de brandweer gevonden in de recreatieplas van het pretpark. Eigenaar Ton Derks spreekt over "een nachtmerriescenario". "Je weet dat zoiets ooit kan gebeuren. Heel tragisch."

Meer BillyBird Hemelrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be