Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Man valt uit kermisattractie: politie zoekt getuigen

26-06-2019, 18.01 uur

Een 59-jarige man is eerder deze maand uit een nostalgische kermisattractie gevallen. Hij stapte in de Looping the Loop op de kermis in de West-Duitse stad Menden. Dat is een attractie bestaand uit enkele klassieke megaschommels. Tijdens een ritje ging het fout.

Na enkele rondjes ging plotseling de deur van de gondel open. Daardoor maakte het slachtoffer een val van ongeveer zeven meter. Hij moest gewond worden afgevoerd naar het ziekenhuis, melden regionale media.

Het incident vond al plaats op 11 juni. De politie gaat nu pas op zoek naar getuigen, omdat de man deze week voor het eerst ondervraagd kon worden. Wie meer informatie heeft over het ongeluk, wordt verzocht zich te melden.

Hoe het nu met het slachtoffer gaat, maakt de politie niet bekend.

Meer kermis
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be