Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-medewerkers houden watergevecht met bezoekers

25-06-2019, 18.03 uurBeeld: Dio Barmentloo

De Efteling grijpt de hittegolf van deze week aan om bezoekers extra verkoeling te bieden. Sinds zondag gaat een team van medewerkers gewapend met emmers water en waterpistolen het park in. Onder het motto 'Beat the Heat' houden ze op verschillende plaatsen watergevechten.

Bezoekers kunnen de personeelsleden door het hele attractiepark tegenkomen. Het team is in ieder geval tot en met vrijdag actief, steeds van 11.30 tot 16.30 uur. "De medewerkers verkoelen de gasten, mits zij dit willen", meldt de Efteling op Twitter.

Wie zin heeft in verfrissing maar het team niet tegen het lijf loopt, kan een ritje maken in de waterattracties De Vliegende Hollander en de Piraña. Ook zijn er op meerdere plekken fonteinen, sproeiers, nevelinstallaties te vinden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be